I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

GMAT voorbereiding

Het GMAT examen wordt door veel wereldwijde universiteiten en business schools gebruikt om te testen of een kandidaat tot een bedrijfskundige master kan worden toegelaten. De GMAT heeft namelijk een hoge voorspellende waarde wat betreft succes tijdens een bedrijfskundige studie. Echter, de testis één van de lastigste toelatingsexamens en veel studenten ervaren dan ook moeite bij het leren voor deze toets. Voor een optimale voorbereiding zijn een goede planning en strategie van groot belang. Wanneer je relatief weinig tijd hebt, moeite hebt met de stof of een stok achter de deur kunt gebruiken kan het verstandig zijn om een voorbereidingscursus te volgen.

GMAT Free Introduction by GMAT Amsterdam

Omdat de GMAT zo’n veelomvattende test is, biedt GMAT Amsterdam een gratis introductieles aan die 2 uur duurt. Daarin komen tal van onderwerpen aan bod, onder andere:

  • de structuur van de test
  • het scoringsmechanisme
  • de verschillende soorten vragen
  • teststrategieën
  • voorbereidingstips

Om te kijken wanneer de eerstvolgende free introduction course plaatsvindt en je daar vervolgens voor in te schrijven, klik je hieronder

Online GMAT cursus

Wanneer je wilt studeren wanneer het jou uitkomt en liever zelf aan de slag gaat, is onze online GMAT cursus iets voor jou! Met deze online cursus hoef je niet te reizen naar de plaats waar een GMAT cursus wordt gegeven en kan je volledig je eigen studeertempo bepalen.  De online GMAT cursus bestaat uit videolessen waarin de theorie van de verschillende testonderdelen wordt uitgelegd. Daarnaast bevat de online cursus oefentesten die je naar eigen niveau kunt genereren en is er de mogelijkheid om je progressie bij te houden. Het online GMAT oefenpakket is na aankoop 6 maanden beschikbaar zodat je alle tijd hebt voor je GMAT voorbereidingen. Wil je meer weten over deze online cursus? Klik dan verder!

Klassikale GMAT cursus

Het is ook mogelijk om een face to face cursus te volgen waarbij je klassikaal les krijgt van een docent die expert is in de GMAT. Op deze manier weet je zeker dat je op de juiste manier door alle stof gaat. Ook kun je tijdens deze cursus je vragen stellen aan de docent en krijg je hier direct de juiste uitleg voor. GMAT Amsterdam organiseert zulke cursussen en deze zijn erg divers; zo zijn er cursussen die zich specifiek richten op de Quantitative- en Verbal secties van de test en is er daarnaast de mogelijkheid om een Bootcamp cursus te volgen. Tijdens deze bootcamp cursus wordt in korte tijd de belangrijkste stof behandeld. Heb je na deze cursussen nog hulp nodig tijdens de zelfstudie? Dan is er de mogelijkheid om persoonlijk begeleid te worden door één van de docenten.