Klassikale cursussen

Klassikale cursussen

Het volgen van een face to face cursus brengt veel voordelen met zich mee. Er bestaan verschillende groeps- en voor de onderdelen van het GMAT examen. Doordat je tijdens deze cursussen contact hebt met een docent die expert is op het gebied van de GMAT, krijg je persoonlijke begeleiding en is er altijd ruimte voor vragen. Een aanbieder die verschillende soorten GMAT cursussen aanbiedt, is GMAT Amsterdam. Zo kun je kiezen voor een reguliere cursus waarbij de lessen eens per week worden gegeven en waarbij er een heel lesprogramma wordt gevolgd, of kan je kiezen voor een versnelde cursus. Bekijk de verschillende reguliere cursussen hieronder:

Gratis GMAT introductieles

Wil je meer weten over de GMAT en hoe jij je het beste kunt voorbereiden op deze lastige test? Volg dan gratis een introductieles waarbij je een uitgebreide uitleg krijgt van de verschillende onderdelen uit de test en welke cursus het beste bij jouw wensen past.

Quantitative course

Tijdens deze cursus focus je volledig op het quantitative onderdeel van het GMAT examen. De cursus bestaat uit vijf lessen van vier uur waarin niet alleen de inhoud van dit testonderdeel wordt besproken, maar ook handige tips worden gegeven en hulp bij timemanagement. Wil je meer weten over deze cursus? Klik snel verder!

Verbal course

Deze cursus is volledig gericht op de Verbal sectie van het GMAT examen. In vier lessen van 2,5 uur wordt al de te leren studiestof goed uitgelegd en is er ruimte voor vragen. Ook tijdens deze cursus worden er handige tips uitgelegd en wordt er hulp geboden bij je timemanagement. Wil je meer weten over deze cursus? Klik dan snel verder!

GMAT Bootcamp

De GMAT Bootcamp is een intensieve cursus waarbij je in twee weekenden volledig wordt klaargestoomd voor het GMAT examen. Enige voorkennis van de verschillende GMAT onderdelen is wel belangrijk bij het volgen van deze cursus. Ook tijdens de Bootcamp is er ruimte voor vragen en hulp bij timemanagement. Ben je benieuwd naar deze cursus? Klik snel verder!

Basic math course

Wil jij je basiswiskunde vaardigheden ophalen voordat  je gaat studeren voor het Quantitative deel van de GMAT? Tijdens de Basic math course oefen je verschillende rekenkundige bewerkingen en krijg je uitleg over de juiste aanpak van wiskundige opgaven. Wil je meer weten over deze cursus? Kijk snel verder!