Official Guide

GMAT Official Guide

Een essentieel boek tijdens jouw voorbereiding is de GMAT Official Guide. Dit boek is ontwikkeld door de Graduate Management Admission Council (GMAC), de organisatie die ook de GMAT examens ontwikkelt. In de GMAT Official Guide kan je oefenen met Quantitative, Verbal, Integrated Reasoning en Analytical Writing Assignment, kortom alle onderdelen die voorkomen op het GMAT examen. In totaal bevat dit boek 900 vragen, waarvan 130 niet in eerdere versies voorkomen. De vragen in dit boek zijn voormalig vragen uit het GMAT examen. Hierdoor, en door de algemene introductie van de GMAT, helpt het boek je wennen aan de content- en het format van het GMAT examen.

Daarnaast krijg je ook toegang tot de online leeromgeving. Hier kan je oefenen met 58 Integrated Reasoning vragen, en kan je je eigen GMAT examen samenstellen. Je kan de moeilijkheidsgraad- en de onderdelen zelf bepalen.

Samenvatting

Het bestuderen van de GMAT Official Guide is essentieel om de vraagstelling van de GMAT te leren beheersen. Het boek bevat 900 vragen van voorgaande GMAT examens, waarvan 130 nog niet eerder vertoond zijn.

  • Algemene introductie over GMAT en het examen
  • 900 echte GMAT examenvragen (waarvan 130 niet eerder vertoond)
  • Gratis toegang tot online leeromgeving
  • Creëer je eigen GMAT examen

GMAT Official Set

De GMAT Official Guide is onderdeel van de GMAT Official Set. Deze set is sterk aan te raden wanneer je op een hogere GMAT score mikt, of wanneer je meer wilt oefenen met vragen zoals deze op het GMAT examen worden gesteld. Naast de Official Guide bestaat de Official Set uit de Quantitative- en Verbal Review. Meer informatie over de GMAT Official Set is te lezen op deze pagina.