Foundations of math

Manhattan Foundations of Math

Foundations of Math van Manhattan is een aanrader wanneer je aan je wiskundeniveau wilt werken voordat voordat je daadwerkelijk begint met het studeren voor de GMAT. Vooral studenten met een hbo-achtergrond ervaren een achterstand omdat zij vaak wiskunde A op de middelbare school hebben gehad, en op de hogescholen is statistiek in weinig gevallen een groot onderdeel van de studie. 

Dit boek bevat de volgende onderwerpen: Arithmetic, Divisibility, Exponents & Roots, Fractions, Fractions, Decimals, Percents & Ratios, Equations, Quadratic Equations, Beyong Equations: Inequalities & Absolute Value, Word Problems en Geometry

Dit boek geeft tevens gratis toegang tot de online leeromgeving. Hier kan je met behulp van een zelfstudieprogramma gepersonaliseerde interactieve videolessen volgen. Deze lessen worden verzorgd door GMAT instructors die zelf een top score hebben behaald.

Foundations of Math

Samenvatting

Foundations of Math van Manhattan helpt om de basis te leggen voor het Quantitative gedeelte van het GMAT examen. Alle content is geschreven door GMAT experts en klassikaal getest. De wiskundige concepten worden stap voor stap uitgelegd, waardoor het gemakkelijk te volgen is. Het boek legt de fundering voor de stevige basis, die nodig is om een goede GMAT score te behalen.

  • Gemakkelijk te volgen uitleg van essentiële wiskunde- en statistiek concepten
  • Meer dan 900 oefenvragen en antwoorden
  • Gratis toegang tot de online leeromgeving

Wiskunde of statistiek achterstand?

Het Quantitative gedeelte van de GMAT sluit niet aan bij de wiskunde en statistiek die (voornamelijk) op hogescholen wordt gegeven. Het bestuderen van boeken als Foundations of Math is een manier om de achterstand weg te werken. Maar naast zelfstudie zijn er ook andere manieren om een wiskunde- en statistiek achterstand weg te werken. Zo is het bij verschillende organisaties mogelijk om een cursus te volgen die jou hierbij helpt.