GMAT Cursus

GMAT cursus

De GMAT laat zien in hoeverre jij jouw skills die nodig zijn voor een bedrijfskundige master, premaster of een MBA, ontwikkeld hebt. Het is dan ook één van de lastigste toelatingsexamens die er zijn. Een goede strategie, planning en voorbereiding zijn van groot belang wanneer jij van plan bent de GMAT test te doen. Maar waar begin je?

GMAT voorbereiding

De voorbereiding voor de GMAT neemt over het algemeen tussen de 4 en 10 weken in beslag, met een studielast van 16 uur per week. Vanwege de verschillende secties,  de adaptieve aard van de test en het tijdselement, kan het soms lastig in te schatten zijn hoe je jezelf het beste kunt voorbereiden.

Om deze redenen is het verstandig een GMAT cursus te volgen. GMAT Amsterdam biedt verscheidene GMAT cursussen aan in Amsterdam en Rotterdam. Zo zijn er cursussen die zich specifiek richten op de Quantitative- en Verbal secties van de test. Daarnaast is er de mogelijkheid om een Bootcamp cursus te volgen. Hier wordt in korte tijd de belangrijkste stof behandeld. Heb je na deze cursussen nog hulp nodig tijdens de zelfstudie? Dan is er de mogelijkheid om persoonlijk begeleid te worden door één van de docenten.

Wil je meer weten over de inhoud, duur en prijs van deze cursussen? Klik dan hier

Het bespaart je veel tijd

Veel aandacht voor strategie en timemanagement

Top docenten met veel ervaring

Kickstart in je GMAT voorbereiding