Online GMAT cursus

Wil jij je optimaal voorbereiden voor het GMAT examen en wil je dit op je eigen tempo doen? Wil je graag zelf studeren maar wel een duidelijke uitleg krijgen? Dan is een online GMAT cursus iets voor jou. Een online oefenpakket voor de GMAT geeft je de mogelijkheid om je voorbereidingen zelf in te plannen en te beslissen waar en wanneer je wilt oefenen.

Inhoud online cursus

Een online GMAT cursus biedt de mogelijkheid om zelf te bepalen waar en wanneer je voor het examen wilt leren. Wanneer je ervoor kiest om een online GMAT cursus te volgen, zorg er dan voor dat je een uitgebreid oefenpakket uitzoekt. Zo biedt GMAT Amsterdam een online cursus die door middel van videos een uitgebreide uitleg geeft over de verschillende onderdelen van de Verbal en Quantitative secties. Je kunt zelf bepalen wanneer je de videos wilt bekijken en in welke volgorde je dit doet. Om je ook offline te kunnen voorbereiden voor de test biedt het oefenpakket van GMAT Amsterdam de mogelijkheid om de videos in pdf vorm te downloaden. Daarnaast kunnen er meer dan 5500 oefenvragen worden gemaakt en kan je zelf een oefentest naar jouw niveau genereren.

Eigen tempo

Met de online GMAT cursus kun jij zelf beslissen waar en wanneer je bezig wilt zijn met het oefenen en leren voor je GMAT examen. Doordat jezelf een oefenpakket met  oefenvragen op jouw niveau kunt samenstellen en je de lessen op eigen tempo volgt, bepaal je zelf de inrichting van jouw studieplan.

Aankoop online cursus

De online GMAT cursus bedraagt €179,00. Na aankoop van het pakket krijg je 6 maanden lang toegang tot al het studiemateriaal. Nadat je de aankoop van het pakket hebt bevestigd ontvang je een e-mail met de inloggegevens zodat de cursus direct beschikbaar wordt gesteld.

Korting

Wanneer je al een bestaande klant bent bij GMAT Amsterdam, heb je het recht op een flinke korting en betaal je slechts €79,00 voor de online cursus. Ben je benieuwd naar de online cursus met korting? Klik dan hier.

Jouw voordelen:

  • Video’s met uitleg over de Quantitative en Verbal secties
  • Meer dan 5500 oefenvragen
  • 6 maanden toegang
  • Offline lesmateriaal beschikbaar
  • Genereer zelf je oefentesten
  • Houd je eigen progressie bij

Bereid je optimaal voor op je GMAT examen,

volg de Online cursus!