Online GMAT cursus volgen

GMAT voorbereiding

De GMAT is één van de lastigste toelatingstoetsen die er zijn; een uitgebreide voorbereiding is dan ook (voor de meesten) noodzakelijk. Het GMAT examen bestaat uit verschillende onderdelen, welke op zichzelf ook verdeeld zijn over verschillende onderwerpen. Voor een optimale voorbereiding is het belangrijk dat je de theorie over de onderwerpen probeert te begrijpen én veel oefenvragen maakt. Gelukkig is er tegenwoordig veel informatie over de test te vinden en kan het begin van een goede voorbereiding aan de hand van de juiste boeken worden getroffen. Toch is het studeren aan de hand van boeken voor de meesten niet voldoende en is het efficiënt om professionele hulp bij het studeren voor de GMAT in te schakelen. Maar waar vind je deze hulp?

Online GMAT cursus volgen

Het kan ontzettend veel helpen om een GMAT cursus te volgen; zo weet je zeker dat je op de juiste manier studeert. Echter kost een GMAT cursus op locatie vaak veel (reis) tijd en kunnen de prijzen van deze cursussen hoog zijn. Daarom is het voor de meeste GMAT kandidaten handig om eerst zelf te oefenen en te studeren. Een online GMAT cursus kan jou hierbij helpen. Een online cursus biedt namelijk uitgebreide uitleg over ieder onderdeel van de GMAT door middel van video’s én geeft je de mogelijkheid om met veel GMAT vragen te oefenen. Daarnaast krijg je een overzichtelijk beeld van de onderwerpen waar je meer moeite mee hebt en dus extra oefening van je vergen.

Inhoud van de online GMAT cursus

Een online GMAT cursus geeft je de mogelijkheid om op je eigen tempo aan de hand van video’s de theorie van de GMAT door te nemen. Wanneer je iets niet goed begrepen hebt of nog eens wilt zien, kan je ten alle tijden de video’s opnieuw afspelen of terugspoelen. Op deze manier ben jij de gene die bepaalt hoe snel je door de te leren stof gaat. Het is ook belangrijk dat je oefent met het maken van GMAT vragen zodat je weet wat je op de test kunt verwachten. De online GMAT cursus geeft toegang tot 5500 oefenvragen voor een optimale voorbereiding. Tevens is het mogelijk om zelf oefentesten te genereren zodat je oefent met vragen van jouw niveau. Om er achter te komen of je vooruitgang boekt is het belangrijk om bij te houden van jouw progressie is. Ook dit kan met de online cursus; je krijgt inzicht in welke onderdelen je score verbeterd is en waar je nog extra aandacht aan moet besteden.

Aanschaf en prijs

Wanneer je ervoor kiest om een online GMAT cursus te volgen, krijg je 6 maanden lang toegang tot de online leeromgeving. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om de informatie uit de video’s te downloaden zodat je ook offline voor het examen kunt leren. De reguliere prijs voor de online GMAT cursus is €179,00. Ben je een cursist of heb je in het verleden een cursus gevolgd bij GMAT Amsterdam? Dan ontvang je een korting van maar liefst €100,00! Klik hier voor een online cursus met korting.

Jouw voordelen:

  • Video’s met uitleg over de Quantitative en Verbal secties
  • Meer dan 5500 oefenvragen
  • 6 maanden toegang
  • Offline lesmateriaal beschikbaar
  • Genereer zelf je oefentesten
  • Houd je eigen progressie bij