Premaster Bedrijfskunde voorlichtingsavond (gratis)

BLOG – De meest gemaakte fouten op het GMAT Examen
20 juni 2017

Premaster Bedrijfskunde voorlichtingsavond (gratis)

Heb jij een hbo opleiding afgerond en wil jij hierna verder met een Bedrijfskunde master? Dan moet jij nog een aantal belangrijke stappen zetten. Tijdens onze Premaster Bedrijfskunde voorlichtingsavond worden deze stappen uitgebreid toegelicht.

Wanneer je een hbo studie hebt afgerond en verder wilt met een master Bedrijfskunde, moet je in veel gevallen eerst een premaster afronden. Als toelatingseis voor deze premaster wordt vaak een bepaalde GMAT score gevraagd. Maar wat is de GMAT eigenlijk? En hoe kan jij de score halen die door de universiteit gevraagd wordt? zal donderdagavond 20 April 2017, allemaal worden toegelicht vanaf 18:30 bij Seats2meet op Utrecht Centraal. De GMAC (de organisatie achter de GMAT) en GMAT Amsterdam zullen inhoudelijk ingaan op het GMAT examen en hoe jij jezelf het beste hierop kunt voorbereiden. Ook zijn er studenten van verschillende universiteiten aanwezig die hun eigen GMAT ervaringen zullen delen.

Programma

Het programma van de voorlichtingsavond is als volgt:

18:30 – 18:40: Opening
18:40 – 19:00: Uitleg over de inhoud van de GMAT (door GMAC)
19:00 – 19:45: Tips, tricks en uitleg over de voorbereiding van de GMAT (door GMAT Amsterdam)
19:45 – 20:00: Pauze
20:00 – 20:45: Q&A met premaster studenten van de VU, UvA en RSM

Locatie

Het evenement zal plaatsvinden op de volgende locatie:

Seats2meet.com Utrecht CS
Moreelsepark 65
3511 EP Utrecht

Heb jij interesse in het bijwonen van dit evenement? Schrijf je dan snel in via onderstaande button , want het aantal plaatsen is beperkt!